Budapest Hotel, Utazás, Hotel, Szállás, Repülőjegy, Szálloda, Üzleti utazás, Autóbérlés, Transzfer, Kedvezményadó Kártyák, Ország Információk, Biztosítás, Budapest, Magyarország

Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
www.valutavalto.com
Hertz autóbérlés

Hertz Rent a Car

A Hertz, több mint 7000 irodájával a világ több mint 150 országában és 680.000 gépkocsiból álló flottájával valóban a világ legnagyobb és legrégebbi autókölcsönzője.

A hibátlan kiszolgálás és minőség nemzetközi elvárássá vált, melyről a Hertz híres volt. Minden iroda a Hertz egységét hirdette, a Hertz alkalmazottak a világ minden pontján egyforma egyenruhát viseltek, ezáltal az utazó kellemesen, otthonosan és biztonságban érezte magát. A Hertz sárga mindig kedves fogadtatást jelentett az idegen országokban. És minden országban, minden kontinensen a Hertz parkolóban az autók mindig tisztán várakoztak.

Hertz Magyarországon

2003 óta már a magyarországi hálózat is nyolc irodával várja bérlőit. A cég korszerűen felszerelt központja Vecsésen, a Hertz u. 2. szám alatt található. A központból a Galileo rendszeren keresztül azonnal kapcsolat teremthető a világ bármely Hertz kirendeltségével és megrendelés küldhető, azonnali visszaigazolás érhető el. A Mercur ezáltal tagjává vált egy globalizált információ-szolgáltató rendszernek, mely lehetővé teszi, hogy honfitársaink is a világ bármely részén elérjék a Hertz szolgáltatásait.

Mint a világon mindenütt, Magyarországon is a Hertz autókölcsönző rendszer kiemelt értékesítési pontja a repülőtér. 1998 óta a Ferihegyi repülőtér 2A és 2B terminálján koncessziós pályázat nyerteseként van jelen a Hertz. A mindenkori forgalmat messzemenően kiszolgáló Hertz mindig kész volt a legkorszerűbb technikai, szolgáltatástechnológiai újítások bevezetésére. A korábbi szűkös parkolási kapacitások meghaladására első autókölcsönzőként a Hertz új megoldással állt elő. A terminálra érkező ügyfelek a shuttle busz szolgáltatást igénybe véve a központi bázison jutnak hozzá az előzetesen előkészített gépkocsihoz. Az idegenforgalmi szezonban jelentkező igények mellett folyamatosan megkülönböztetett súllyal szerepel a belföldi piac igényeinek teljesítését célzó program. Ennek eredményeként ma már egyre több belföldi cég a Hertz ügyfele. A Hertz kapcsolatban áll számos szállodával és utazási irodával, légitársasággal, annak érdekében, hogy az ügyfél mindenkor a legkényelmesebb, leggyorsabb módon jusson hozzá az igényeinek megfelelő gépkocsihoz.

A Hertz-rendszer sztenderdjei mindenütt a világon azonosan magas színvonalú szolgáltatási követelményeket határoznak meg a rendszertagok számára. Ettől eltérni minimális mértékben sem lehet, mivel a Hertz-hez bizalommal forduló ügyfél függetlenül attól, hogy a világ mely részén vásárol szolgáltatást, ugyanazzal az igénnyel lép fel. A gépkocsik nem lehetnek idősebbek 1 évesnél (Magyarországon félévente cserélik). Az anyavállalat előírja az öltözködést, az iroda arculatát és azt is, hogy milyen gépkocsikat kell tartani.

A Hertz irodákat a világon egy speciális számítógépes rendszer kapcsolja össze, melynek központja Oklahoma City-ben, az USA-ban van. A Hertz központi gépkocsi foglalási központja közel 40 millió telefonhívást és 30 millió gépkocsi foglalást kezel egy évben.


Belföldi autóbérlés

Miért lehet jobb Önnek az autóbérlés, mint a vásárlás?

Hertz-ABC a költségtakarékosságról

Ön professzionális munkát végez, ahol minden perc drága. Sem Ön, sem munkatársai nem engedhetik meg, hogy értékes idejüket fölösleges dolgokkal kössék le.

A világon elsőként alapított, legnagyobb autókölcsönzőjének biztonsága kiváló autókat, gyors kiszolgálást és első osztályú szolgáltatásokat jelent, továbbá szakértelmet, autóflotta tapasztalatot és tőkeerőt, hiszen a Föld legnagyobb autóparkját menedzseli napról napra, s a világ legnagyobb flottavásárlója.

Bérleti díjaink tartalmazzák a kötelező biztosítás díját, súlyadót, regisztrációs díjat, Casco biztosítást, kötelező szerviz díjakat, 24 órás asszisztencia szolgáltatást.

Csak egy telefon, és kipróbálhatják a legújabb típusokat több napon keresztül is.

Dolgozzon együtt profikkal! Mi visszaadjuk Önnek azt, ami az üzletben a legdrágább: az elvesztegetett időt. Minél több időt megspórolunk Önnek a munkájából, annál olcsóbbak vagyunk az Ön cégének.

Elegendő egy telefon és a csereautót azonnal kiszállítjuk díjmentesen.

Félévente újra cseréljük az autókat, így Ön és kollegái mindig új autót vezethetnek.

Gépkocsijának üzembe helyezése, szervizelése, biztosítása, szerelése, eladása, adminisztrációs problémái az Ön számára mind megszűnnek, minden a flottával kapcsolatos ügyet elintézünk.

Ha szükségessé válna, -baleset vagy lopás esetén- a teljes körű biztosítási ügyintézés, Önnek nem kell semmilyen kényelmetlenséget elszenvednie. Nem kell tanácstalanul állnia a helyszínen, sem órákat tölteni a biztosítónál vagy az autó javítására várnia.

Igen, a bérleti díj Áfa-ja 2005. januártól változatlanul visszaigényelhető. (A saját gépkocsi üzemeltetése során felmerült költségek Áfa-ja 2004. januártól nem igényelhető vissza.)

Jelenleg és a jövőbeli szabályozás szerint a bérleti díj költségként elszámolható.

Kialakítjuk és működtetjük autóparkját vagy annak egy részét, mindezt fix havidíjért.

Legkedvezőbb díjtételeinket munkatársai is igénybevehetik, privát célra is.

Mentesül az autóeladással és a használt autó árakkal kapcsolatos kockázatoktól.

Nincs tőkelekötés, az autóvásárlásra szánt pénzt a cég másra fordíthatja. Javulhatnak a pénzügyi mutatók.

Óriási szabadságot adunk Önnek - igény szerint változtathatja autótípusait, az autók számát, futamidő hosszát. - Vásárlás esetén egy esetleges rossz modellválasztás évekig tartó problémát okozhat. - Előfordulhat, hogy szabadságolások vagy üzleti holtszezon miatt kevesebb autóra van szüksége, máskor egy promóció lefuttatásához több autóra lenne szükség. Nálunk hol több, hol kevesebb autót használhat, ha kell, kisebbet, ha kell nagyobbat. Válassza az optimális kihasználtságot!

Pénzügyi vezetésük számára az autópark egy költségkategóriaként jelenik meg.

Régóta ismert: a világon mindenütt számíthat a Hertz nemzetközi szolgáltatásaira, 160 országban több mint 7000 irodában várjuk Önt.


Autóbérlés külföldön

Gépkocsi bérlés külföldön

A Hertz autókölcsönző több mint 150 országban, több mint 7000 irodával áll partnerei rendelkezésére. Ha gépkocsit szeretne bérelni külföldön, a következő lehetőségek állnak rendelkezésére: - Nemzetközi Rezervációs Központ - Utazási Irodák - On-line foglalás

Bel- és külföldi autóbérlés:


Név:
E-mail cím:
Dátum:

Hány napra:
Melyik országban:

Security code
Hotelek, Utazások, Szálláshelyek, Repülőjegyek
Enter security code