Budapest Hotel, Utazás, Hotel, Szállás, Repülőjegy, Szálloda, Üzleti utazás, Autóbérlés, Transzfer, Kedvezményadó Kártyák, Ország Információk, Biztosítás, Budapest, Magyarország

Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
www.valutavalto.com

TelefonkártyákTelefonkártyák

Ezphone Telefonáljon Olcsón az EZPhone segítségével!

MOST akár 90%-kal alacsonyabb percdíjakon bonyolíthatja külföldi telefonhívásait az EzPhone és Blablabla nemzetközi hívókártya segítségével! A kártya lehetővé teszi az Ön számára, hogy Magyarország egész területéről hihetetlenül kedvező áron telefonálhasson a világ több mint 200 országába!

Telefonáljon bármikor külföldre, vagy Magyarország bármely pontjára alacsony árakon, kiváló minőségben! A kártya használatával több ezer forintot takaríthat meg mind nemzetközi, mind pedig belföldi hívásainál. A hívókártyát használva hívásait kedvezményes percdíjakon bonyolíthatja le a nap 24 órájában, a hét minden napján, így nem kell hívásait csúcsidő utáni időpontra korlátoznia.

Használja a EzPhone és Blablabla hívókártyát a nap bármely szakában otthonából, munkahelyéről, vagy akár utazás közben. A szolgáltatás bármilyen típusú telefonról - mobil, vezetékes, vagy nyilvános készülék - igénybe vehető. Ezenfelül élvezheti az EzPhone és Blablabla hívókártyák egyszerű és kényelmes használatát!


www.ezphone.hu

Blablabla
Néhány példa a percdíjakra
(a Blablabla kártya esetében):
  • USA, Kanada, Nagy-Britannia,
    Kína: 8 Ft/perc
  • Németország: 9 Ft/perc
  • Franciaország: 10,5 Ft/perc
  • Olaszország: 10,8 Ft/perc
  • Svájc: 11,4 Ft/perc
  • Japán: 13,1 Ft/perc