Budapest Hotel, Utazás, Hotel, Szállás, Repülőjegy, Szálloda, Üzleti utazás, Autóbérlés, Transzfer, Kedvezményadó Kártyák, Ország Információk, Biztosítás, Budapest, Magyarország

Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
www.valutavalto.com

OrszáginfókOrszáginfók

Vissza az országlistához

Mauritius

A földi Paradicsom az álomsziget, a boldogság kertje és hasonlók.
Ezt mind használhatjuk Mauritiusra.

Az ember képzeletében egy ehhez a szigethez hasonló üdülőhely jelenik meg, ha trópusi szigetekről álmodozik. Az Indiai-óceánban található szigetcsoport maga az Édenkert, fehér homokos strandjai és gyönyörű tájai ámulatba ejtik a turistákat. Mivel senki nem lakott itt évezredeken keresztül, a szigeteknek nevük sem volt.

Végtelenül tiszták a strandok, a tengerpart, és nem lepik el a turisták. A látogatók gyakorlatilag a bennszülöttekkel élhetnek a mindennapjaikban, mindenhol találkozhatnak velük. Nem egy rezervátumban elzárva találjuk magunkat, hanem mintha saját kis víkendházunkban laknánk a szigeten. A helybeliek lélekben tiszta emberek. Nyitottak, barátságosak. Nem sietnek, nem rohannak, minden házból szól a zene, és mintha valahogy nem is tudnák, hogy a világ álomszigetén élnek. Kultúrájuk kicsit afrikai, kicsit indiai, kicsit európai, tele tűzzel és örömmel.
Vissza az országlistához

Kapcsolódó utazásokKapcsolódó utazások

  • Nincs kapcsolódó utazás

Kapcsolódó hotelekKapcsolódó hotelek

  • Nincs kapcsolódó hotel