Budapest Hotel, Utazás, Hotel, Szállás, Repülőjegy, Szálloda, Üzleti utazás, Autóbérlés, Transzfer, Kedvezményadó Kártyák, Ország Információk, Biztosítás, Budapest, Magyarország

Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
www.valutavalto.com

OrszáginfókOrszáginfók

Vissza az országlistához

Marokkó

Szahara szélén, ott, ahol Európa Afrikával találkozik, terül el a Marokkói királyság.
Népművészek generációi alakították ki a csodálatos freskókat és falmintákat, varázslatos épületeket, középkori erődöket (Kashbah), melyek szétszóródtak Marokkó minden zugában.
Egy ország számtalan háremmel, beduinokkal. Egy ország, ahol Kolumbusz hajói pihentek meg. Marrakesh, Casablanca, Agadir, Essaouira, Rabat, Fés, Meknés – misztikus városok, melyek a kalandra vágyókat és a filmrendezőket egyaránt inspirálták.

Ország, mely táplálni tudja gyermekeit. Falvak, ahol az emberek még középkori szinten élnek agyagból készült házaikban, ahol tehén és baromfi futkos.
Berber falvak és nagy modern városok, ahol az új tipusú autók a lovaskocsikkal együtt közlekednek.

Az iszlám országban nincs lopás, és az ember biztonságban érzi magát. A marokkói emberek alázatosak, udvariasak, mely még a francia gyarmatból maradt szokásoknak köszönhető.

A pihenést a széles tengerpartokon a luxus szállodai komplexumok biztosítják.
Hogy megismerjük az országot, a belsejébe kell utaznunk, ahol a termékeny földek a szemünk előtt változnak át hegyekké – az Atlasz hegységgé.
A havas hegycsúcsok és a datolyafákat magukban rejtő oázisok, melyek a homok végtelen aranytengerébe torkollanak - felejthetetlen élményt kínálnak.
Látogassák meg a beduin sátrakat, álmodjanak a szultáni palotákról, kóstolják meg a kiváló, friss zöldséggel, hallal teli marokkói konyhát, alkudozzanak a piacon, és hagyják magukat elringatni a marokkói mesékben
Vissza az országlistához

Kapcsolódó utazásokKapcsolódó utazások

  • Nincs kapcsolódó utazás

Kapcsolódó hotelekKapcsolódó hotelek

  • Nincs kapcsolódó hotel