Budapest Hotel, Utazás, Hotel, Szállás, Repülőjegy, Szálloda, Üzleti utazás, Autóbérlés, Transzfer, Kedvezményadó Kártyák, Ország Információk, Biztosítás, Budapest, Magyarország

Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
www.valutavalto.com

OrszáginfókOrszáginfók

Vissza az országlistához

Ausztria

Ausztria a magyar turisták egyik kedvenc úti célja. Könnyen és olcsón megközelíthető, a helyiek vendégszeretők, a konyha kitűnő. Ausztria kilenc tartományának sajátos arculata teszi sokszínűvé az országot. Két nemzeti park, száz tájvédelmi és természetvédelmi terület várja a kikapcsolódni vágyókat. Alsó-Ausztriában a szelíd dombok és szőlőhegyek mellett a 2000 méter magas hegycsúcsok is megtalálhatók. Stájerországnak, Ausztria második legnagyobb területi egységének hegyei kirándulásokra, tavai vízi sportokra csábítják a látogatókat. Burgenland a dombok és lankák, várak és kastélyok, termálvizek tartománya, Karintiát a magas hegyek és a kristálytiszta vizű tavak teszik egyedivé, amelyek közül a fürdésre alkalmas Wörthi-tó az egyik leglátogatottabb. Salzburg tartomány fővárosával, Salzburggal, Wolfgang Amadeus Mozart szülővárosával, Felső-Ausztria varázslatos salzkammerguti tavaival kínál felejthetetlen élményeket. Az ország legnyugatibb, festői szépségű tartománya, Vorarlberg kedvező földrajzi fekvése révén németországi és svájci kirándulásokra hívogatja a látogatókat.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK IDŐELTÉRÉS: nincs.
HIVATALOS NYELV: német.
PÉNZNEM: Euro, 1 Euro = kb. 255 forint.
BANKOK NYITVA TARTÁSA: hétfő, kedd, szerda, péntek: 8 - 12.30-ig és 13.30 - 15.00 óráig, csütörtökön: 8 - 12.30 és 13.30 - 17.30 óráig.
HITELKÁRTYA: az ismertebb hitelkártyákat számos étterem, üzlet, hotel, benzinkút elfogadja. Legtöbb esetben a bejáratnál feltüntetik azok fajtáját.
HÁLÓZATI FESZÜLTSÉG: 220 V.
Vissza az országlistához

Kapcsolódó utazásokKapcsolódó utazások

  • Nincs kapcsolódó utazás

Kapcsolódó hotelekKapcsolódó hotelek

  • Nincs kapcsolódó hotel