Budapest Hotel, Utazás, Hotel, Szállás, Repülőjegy, Szálloda, Üzleti utazás, Autóbérlés, Transzfer, Kedvezményadó Kártyák, Ország Információk, Biztosítás, Budapest, Magyarország

Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency Mellow Mood Group, Travel Services, Travel Agency
www.valutavalto.com

OrszáginfókOrszáginfók

Vissza az országlistához

Brazília

Fontos tudnivalók:
Utazás: menetrendszerinti járatokkal, egy európai átszállással Budapestről Rio de Janeiróba, onnan a körutak során Iguacuba vagy Manausba, majd Budapestre.
Úti okmányok:
Magyar állampolgároknak 30 napnál rövidebb tartózkodáshoz vízum nem szükséges, az útlevélnek a viszszaérkezéshez képest még 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Belépéskor oda-vissza repülőjegy és szállásfoglalás felmutatása szükséges.
Időeltolódás:
-5 óra a GMT-hez.
Pénznem:
Hivatalos fizetőeszköz a Real, árfolyam tájékoztató jelleggel: 1 USD = kb. 2,90 Real.Hitelkártyák:
a legelterjedtebb hitelkártyákat elfogadják. Készpénz felvétel hétvégén nehézkes.
Egészség:
Kötelező védőoltás nincs.
Javasolt védőoltás: sárgaláz, hepatitis A, Amazónia útnál tífusz ellen.
Csapvíz fogyasztása tilos, gyümölcsöt csak hámozva fogyasszunk, utcán kapható élelmiszerek fogyasztásától tartózkodjunk.
Időjárás:
Brazília éghajlata tropikus. A levegő páratartalma magas.
Idegenvezetés:
min. 15 fő esetén van.Elhelyezés és ellátás: befizetés szerint 4* vagy 5* szállodákban, ellátás nélkül, vagy reggelivel, vagy félpanzióval.
Hivatalos nyelv: portugál.
Bankok, üzletek nyitva tartása:
hétfőtől péntekig 10.00-17.00 óráig.Áramellátás: 110 Volt. Adapter a szálloda recepcióján kölcsönözhető.Biztonság: Kérjük, az utazás során nemesfém ékszert, órát ne viseljenek. Okmányaikat, értékeiket a szállodai széfben őrizzék!

Rio de Janeiro

Strand, foci, szamba. Rio felpezsdíti a vérünket, megmozgatja a testünket és a fantáziánkat. Mintha az egész város kint élne a strandon, rúgják a bőrt, isszák az üdítőket, egy szál bikiniben élik végig az életet. Nincs mégegy ilyen városa a világnak. Az ember érzékei folyamatosan a csúcson vannak, kapdossa a fejét a gyönyörű, vonzó formák és a meleg színek között. A város magával ragad. A Copacabana végtelennek látszó homokja, a Cukorsüveg-hegy csúcsáról elénk táruló páratlan látvány, a Megváltó szobrának hatalmas, mégis szinte repülni látszó alakja feldob és felkavar.

Szamba és salsa mozgatja a lábunkat, és látjuk a csillogó ruhába öltözött táncosokat. Igen, ezért jöttünk ide Rióba, hogy egyszer részt vegyünk a világ legnagyobb, legőrültebb forgatagában, ahol mindenki táncol, boldog és felszabadult. Itt nincsenek határok, feketék, fehérek, mulattok és meszticek, a színskála minden árnyalata, helyiek és turisták együtt örvénylenek a dallamos zenére. Rió mindenkié

Vissza az országlistához

Kapcsolódó utazásokKapcsolódó utazások

  • Nincs kapcsolódó utazás

Kapcsolódó hotelekKapcsolódó hotelek

  • Nincs kapcsolódó hotel